(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada "konsept" ning lingvokulturalogiyadagi bazaviy kategoriyalardan biri ekanligi va uning o‘zbek tilshunosligida ko‘plab olimlar tomonidan keltirilgan ta’rifi va tadqiq qilingan hamda matn orqali ifodalanishi tahlil qilingan.