(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada jahon avsdo tashkilotiga a’zolik O’zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri va kamsitmaslik tamoyilini amalda qo’llash xususiyatari haqida yozilgan