(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Tezisda toʻgʻridan-toʻgʻri xorijiy investitsiyalarning huquqiy normativ asoslari va shu sohada mavjud boʻlgan turli yuridik muammolar, qonuniy toʻsiqlar, buyrokratik kamchiliklar yoritilgan. Shuningdek, tezis ayni muammolar uchun yechimlarni taklifini taqdim etgan.