(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunga kelib dorivor o’simliklar yetishtirish va katta iqtisodiy foyda olish keng tarqalib bormoqda. Shu qatorda limono’t yetishtirish ham tibbiy, ham iqtisodiy ahamiyati yuqori sanaladi. Shu asosda limono’tning keng tarqalgan oddiy yetishtirish usuli asosida o’rganildi. Mavjud texnologiyalar asosida sifati yuqori limono’t olinganda undan keluvchi katta iqtisodiy daromadni ham olishimiz mumkin.