(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada xorijiy investitsiyalarni jalb qilish hamda investitsiyalar jalb etilgan hududning iqtisodiy tahlili to‘g‘risida fikr yuritilgan. Bundan tashqari mamlakatimizdagi ijtimoiy-iqtisodiy tendensiyalar hamda ko‘rsatkichlar haqida va kelajakda ushbu ko‘rsatkichlarni ko‘tarish maqsadida xorijiy investorlar bilan ishonchli aloqalarni o‘rnatish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.