(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada eski o‘zbek tilining taraqqiyot bosqichlari va turkiy adabiy til rivoji haqida tahlillar bilan birga bugungi kunda O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan islohatlarda til muammolari bilan bog‘liq masalalarda mamlakatimizda amalga oshirilayotgan o‘zgarishlar haqida so‘z boradi