(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyotda axborot-texnologiyalarini rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan, jumladan sog‘liqni saqlash tizimini axborotlashtirishda axborot kommunikatsion texnologiyalarining o‘rni haqida batafsil ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.