(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mediakompetensiya talabalarning amaliy bakalavriat sharoitida rivojlantirish uchun juda muhim masala hisoblanadi. Media, asosan, yangiliklar, ma’lumotlar va ilmiy materiallarni hozirgi zamonda ishlatishning oson yo‘li bo‘lib, talabalarga keng ma’lumot olish, fikrlarni bayon qilish, kritik tanglovchilik va naqldang‘ilikni o‘rganish mumkinotini beradi.