(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada ta’ lim jarayonida interaktiv metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik va axborot texnologiyalarni, o’quv jarayonida qo’llashga bo’lgan qiziqish, e’tibor kundan -kunga kuchayishi va bunday annotatsiya bo’lishining sabablari berilgan. talabalar kerakli bilimlarni o’zlari qidirib topishga, mustaqil o’ganib tahlil qilishlariga, hatto xuloslarni ham o’zlashtirib keltirib chiqarishlariga o’gatadi.