(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
мақолада хўжалик юритувчи субъектларнинг бухгалтерия ҳисобида ва ундаги молиявий ҳисоботда тақдим этиладиган маълумотларни шакллантиришда, уларни халқаро стандарталар ёки иқтисоди ривожланган давлатларда мавжуд бўлган тажрибаларга мувофиқлаштириш масаласида бир қатор камчиликлар ва уларга таклифлар кўрсатилган.