(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada O‘rta Osiyo, xususan O‘zbekiston paleolit va mezolit davri jamoalari moddiy madaniyatining o‘rganilishi tarixi manbalar tahlili va o’rganilgan arxeologik ma’lumotlar asosida ochib berilgan.