(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi neft va gaz sanoatining tarixi, rivojlanishi o‘rganilgan, tahlil qilingan va kelajak istiqbollari hususida xulosalar ko‘rsatib o‘tilgan.