(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada noorganik-organik qoplama gibrid birikmalarining ishlab chiqarish xususiyatlari va texnologiyasi haqida umumiy ma’lumot berilgan. Ushbu innovatsion materiallar noorganik va organik qoplamalarning afzalliklarini birlashtirib, mustahkamlik, korroziyaga chidamlilik va ko’p qirralilikni ta’minlaydi. Maqolada gibrid birikmalarning rivojlanishi o’rganiladi, sohadagi asosiy tadqiqotlar ko’rib chiqiladi, ishlab chiqarish jarayonlari tavsiflanadi va potentsial ilovalar va kelajak istiqbollari muhokama qilinadi.