(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada baliqlar ozuqasini mikroorganizmlar bilan boyitish haqida hamda ularni qo‘llash texnikasi haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan.