(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo’nalishi talabalariga umukasbiy fanlarni o’qitishda innovatsion ta’lim texnologiyalari va ularning pedagogik asoslari o’rganilib, o’quv jarayonida zamonaviy-interfaol o’qitish usullaridan samarali foydalanish yo’llari tadqiq etilgan. Oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan talabalar bilimlarini mustahkamlashda qo’llaniladigan innovatsion texnologiyalarning samarali qo’llash uslublari tahlil qilingan.