(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bialogiya darslarida hashoratlarni o’rgatishda o’quvchilarning kreativ fikrlashiga ta’sir etuvchi omillar, o’quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini shakllantirishda didaktik o’yinlar orqali amalga oshirish.