(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimiz iqtisodiyotiga investitsiyalar kirib kelishi hajmini oshirish hamda investitsion muhitni shakllantirishning asasiy yo’llarini muhokama qilingan.