(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada buqalarning o‘sish ko‘rsatkichlari, xo‘jalikda joriy etilgan oziqlantirish va parvarishlash texnologiyasi bo‘yicha tajriba buqalarini ko‘paytirish va parvarishlash natijalari yakuniy naslchilik davriga qadar, ya’ni 15 oylikgacha bo‘lgan davrda ma’lumotlar berilgan.