(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada talabalarda Irsiyatning hulq-atvor xususiyatiga psixologik tasiri ko’nikmalarini shakllantirishda motivatsiya va motivatsiyaning o’rni va ularni amaliyotga tatbiq etishning ahamiyati va hulq-atvor sifatlarini tarbiyalash jarayonida qanday bilim,ko`nikma va malakalarga ega bo`lishlari mumkinligi qayd etiladi.Bu maqoladan pedagogika va psixologiya yo`nalishi bo`yicha tahsil oluvchi talaba va magistrlar shu yo`nalishda faoliyat yurutayotgan o`qituvchilar hamda sohaga oid izlanishlarini olib borayotgan tadqiqotchilar va shular singari soha vakillari foydalanishlari mumkin.