(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Kartoshka o’simligining tarqalish hududlari va bu o’simlikning kelib chiqish tarixi va birinchi bu o’simliklarga berilgan nomi.Hamda kartoshkaning foydali xususiyatlari va kartoshkada uchraydigan vitaminlar.