(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Surxondaryo viloyati misolida gilamchilik bilan bog‘liq urf-odat va rasm-rusmlar, Ustoz – shogird munosabatlari , Shogird tayyorlash an’analari yoritib berilgan .