(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Sun’iy intellekt (AI) ko’plab sanoat va sohalarda inqilob qilish imkoniyatiga ega va ta’lim, iqtisodiyot va fan bundan mustasno emas. Ushbu maqolada biz ushbu uchta sohada AIning rolini o’rganamiz, uning potentsial afzalliklari, qiyinchiliklari va cheklovlarini ta’kidlaymiz