(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada universitet va maktab ta’limidagi inavatsiyon tizimli ta’lim tizimining izchil, dolzarb muammolari haqida bayon qilingan. Ushbu muammoni o’rganishda- Ya.A. Komenskiy, R. Shtayner. L.S.kabi pedagogiklarning manbalari aks etgan. Boshlang’ich sinf o’qituvchisi ishida innovatsion yondashuvlarni joriy etilishdagi ahamyati haqida turli fikrlar aks etgan.