(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
G‘o‘za mamlakatimizda ekib o’stiriladigan madaniy o‘simliklar ichida eng muhimidir. Avvalo, undan sanoatning deyarli barcha tarmoqlari uchun qimmatli xom-ashyo hisoblangan paxta tolasi, chigitidan oziq - ovqat sanoatida va boshqa tarmoqlarda ko’p ishlatiladigan paxta moyi olinadi.Ushbu maqolada g’o’za o’simligida uchraydigan kasalliklar va kasalliklarga qarshi kurashish usullari haqida ma’lumot berilgan.