(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистондаги травел-блогерларнинг фаолияти ҳақида сўз боради. Ижтимоий тармоқлар оммавий ахборот воситалари ичида энг фаол ва таъсирчан восита ҳисобланади. Мақолада қорақалпоғистонлик блогерлар ҳамда Қорақалпоғистонга ташриф буюрган блогерларнинг контент яратишдаги хусусиятлари очиб берилади. Ютуб, Инстаграм, Фейсбук ва бошқа ижтимоий тармоқлардаги травел-блогинг ҳудудда туризмни ривожлантиришда муҳим аҳамият касб этадиган соҳа ҳисобланади.