(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Qishloq xo`jalik ekinlarining hosildorligini pasaytiradigan omillardan biri zararli hasharotlardir. Shuning uchun o`simliklarni zararkunandalardan himoya qilish dolzarb masalalardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada g’allaning asosiy zararkunandalari bo’yicha tushunchalar xaqida bayon etilgan