(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bizning sog’lig’imiz holati ko’p jihatdan qanday va qancha harakat qilishimizga bog’liq. Bundan tashqari, jismoniy faoliyatning bizning kayfiyatimiz va aqliy faoliyatimizga ta’siri ko’pincha birinchi qarashda ko’rinadiganidan kattaroqdir.