(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada XVIII asr o’rtalari va XIX asrda dunyo mamlakatlarida sanoat taraqqiyotida sodir bo’lgan o’zgarishlar hamda ularning natijalari haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada Angliyada sanoat inqilobining yuz berishi va unung boshqa mamlakatlar sanoati uchun muhim ahamiyatga ega bo’lganligi hamda mazkur sohadagi o’zgarishlar haqidagi so’z yuritilgan.