(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada, bo‘lajak o‘qituvchining ta’lim oluvchilar jamoasi bilan ta’lim-tarbiya jarayonida muloqot madaniyatini tashkil etishning zamonaviy uslublarini tashkil etish va tatbiq etish to‘g‘risida so‘z yuritiladi. Ayniqsa, bu jarayonda kommunikativ etikaning muhim xususiyatlari yoritilgan.