(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada nasriy va she’riy nutqning ijtimoiy hayotdagi o’rni va vazifasi mufassil ochib berilgan. Bu ikki nutqning bir-biriga o’xshash xususiyatlari va bir-biridan farqli jihatlari ijodkorlar ijod mahsuli orqali yoritilgan