(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada mikrobiologik laboratoriyalarda infeksion materiallar bilan xavfsiz ishlash qoidalari, zamonaviy biosafety talablari va personal himoyasining muhim jihatlari ko’rib chiqilgan. Tadqiqotda xalqaro standartlar asosida ishlab chiqilgan texnika xavfsizligi choralari tahlil qilingan hamda amaliy tavsiyalar berilgan. Maqola mikrobiologiya sohasidagi mutaxassislar, laboratoriya xodimlari va talabalar uchun mo’ljallangan. Infeksion materiallar bilan ishlash jarayonida yuzaga kelishi mumkin bo’lgan xavflar va ularning oldini olish usullari batafsil yoritilgan.