(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Bu maqolada buyrak jomi va kosachalarining kengaya borishi natijasida buyrak o’lchamining kattalashaverishi bilan namoyon bo’ladi. Asosan buyrak jomining siydik nayiga o’tish qismida mexanik to’siq borligi gidronefrozga sabab bo’ladi. Tashhis qo’yish kechikkan sari kasallik kuchayadi.