(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola boshlang’ich sinf o’quvchilarida STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) yondashuvi asosida test jarayonlarini o’tkazish va ularni ahamiyatini tahlil qiladi. Boshlang’ich sinf matematika darslarida ushbu yondashuvni qo‘llash, o‘quvchilarda mavzularga bo‘lgan qiziqishni oshirish bilan birga, ularning kelajak kasblari uchun zarur bo‘lgan amaliy ko‘nikmalarni shakllantiradi.