(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola Sharq tillarini, xususan xitoy tilini o‘qitishda sun’iy intellekt (Artificial Intelligence – AI) texnologiyalarining o‘rni va ahamiyati tahlili haqida . Zamonaviy ta’limda AI vositalari – chatbots, virtual assistants, e-learning platforms va speech recognition texnologiyalari talabalarning til o‘rganish samaradorligini oshirishi mumkinligi ilmiy dalillar va amaliy misollar bilan asoslab beriladi. Maqola orqali sun’iy intellektning afzalliklari, imkoniyatlari va muammolari ham ko‘rib chiqiladi.