(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida inklyuziv taʼlimning mohiyati, uning asosiy vazifalari, imkoniyati cheklangan bolalar uchun yaratiladigan shart-sharoitlar hamda inklyuziv taʼlimning rivojlanish mexanizmlari haqida soʻz yuritiladi. Shuningdek, inklyuziv taʼlim orqali bolalarda ijtimoiy moslashuv, tenglik va hamkorlik koʻnikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan.