(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur tezisda maktabgacha taʼlim tizimida inklyuziv taʼlimni samarali tashkil etishning zamonaviy yondashuvlari tahlil qilinadi. Ishda inklyuziv taʼlimning mazmuni, maqsadi va ahamiyati ochib beriladi hamda ijtimoiy adolat va teng imkoniyatlarni taʼminlashdagi roli koʻrsatib oʻtiladi.