(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida inklyuziv taʼlimni joriy etish taʼlim islohotlari jarayonlarida muhim ahamiyat kasb etadi. Inklyuziv taʼlim nafaqat alohida taʼlim ehtiyojlari boʻlgan bolalarning sifatli taʼlim xizmatlaridan foydalanishi, shuningdek, maktabgacha taʼlim tashkilotlari faoliyatini ham shaklan va mazmunan takomillashtirish imkonini bermoqda. Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida inklyuziv taʼlimni boshqarishning ayrim masalalari toʻgʻrisida soʻz boradi