(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada motor alaliyaga ega boʻlgan bolalar bilan olib boriladigan taʼlim- tarbiyasi va korreksion ishlarda qoʻllaniladiga usul va metodlar berib oʻtilgan.