(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni savodga oʻrgatishda innovatsion texnologiyalarni qoʻllashning pedagogik asoslari va amaliy imkoniyatlari yoritilgan. Savodga oʻrgatishda multimedia, AR/VR texnologiyalari, gamifikatsiya va interaktiv oʻyinlarning samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari shuni koʻrsatadiki, innovatsion yondashuvlar bolalarning nutq, idrok va muloqot koʻnikmalarini rivojlantirishda samarali vosita hisoblanadi.