(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari xodimlarining qayta tayyorlash va malakasini oshirishning innovatsion yoʻllari pedagogik fikrlar asosida tahlil qilib berilgan. Aynan malaka oshirish va qayta tayyorlashda yuzaga kelayotgan muammolar boʻyicha amaliy taklif va tavsiyalar ilgari surilgan.