(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada Maktabgacha kata yoshdagi bolalarni zamonaviy kasblarga qiziqishlarini shakllantirishning dolzarbligi, maqsadi, yoʻllari, natijalari aks ettirilgan.