(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida musiqa mashgʻulotlarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning pedagogik ahamiyati, AKT vositalarining musiqiy idrok, eshituv, ritm, nutq, ijodkorlik va emotsional rivojlanishga taʼsiri, elektron resurslar va raqamli platformalar yordamida musiqa mashgʻulotlari samaradorligini oshirish mexanizmlari hamda tarbiyachilarning AKT kompetensiyasi haqida ilmiy-amaliy tahlil berilgan.