(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni diolog nutqini shakllantirish ish mazmuni, sоʼzlashuv nutqiga qоʼyilgan vazifalar, maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishiga qоʼyiladigan davlat talablarida sоʼzlashuv nutqiga quyidagi talablar haqida yoritib berildi.