(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada Yaponiya, Koreya, Turkiya va Xitoy kabi Sharq davlatlarida maktabgacha taʼlim tizimini modernizatsiya qilish jarayoni tahlil qilinadi. Tadqiqot anʼana va innovatsiyalarning uygʻunligi, raqamli texnologiyalarning joriy etilishi, oʻyin asosidagi metodlar va global kompetensiyalarning shakllanishi muammolarini oʻz ichiga oladi. Natijalar Sharq mamlakatlarida milliy qadriyatlar yoʻqotmagan holda zamonaviy pedagogik yondashuvlar samarali joriy etilayotganini koʻrsatadi