(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
ushbu maqolada suniy intelektlar tarixi va maktabgacha taʼlim tashkilotlarida qoʻllaniladigan suniy intelektlar, qoʻllanish sohalari, imkoniyatlari haqida maʼlumot berib oʻtilgan.