(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur ishda maktabgacha taʼlim muassasalarida didaktik oʻyinlar orqali taʼlim-tarbiya jarayonini tashkil etishda individual yondashuvning ahamiyati yoritilgan. Unda didaktik oʻyinlarning bolaning psixologik, aqliy va ijtimoiy rivojlanishiga taʼsiri, ularni qoʻllashda tarbiyachining kuzatuvchanligi va shaxsiy yondashuvi muhim omil sifatida koʻrib chiqilgan.