(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada, maktabgacha taʼlim muassasalarida innovatsiyalar, sunʼiy idrok texnologiyalaridan samarali foydalanish,uning oʻrganuvchilarga ijobiy taʼsiri va afzalliklari ilmiy jihatdan tahlil qilindi. Bundan tashqari, tadqiqotda raqamli taʼlim vositalarining bolalar rivojlanishiga taʼsiri, pedagogik jarayonda sunʼiy intellektning oʻrni va afzalliklari yoritilgan.