(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
ushbu maqolada maktabgacha va maktab taʼlimi tizimida pedagog kadrlarning kasbiy malakalarini oshirishda raqamli texnologiyalarning oʻrni, ahamiyati tahlil qilingan. Raqamli muhit, sunʼiy intellekt (AI) texnologiyalari, STEAM yondashuvi, virtual laboratoriyalar, interaktiv platformalar va raqamli taʼlim ekotizimining pedagogik jarayonlarga taʼsiri yoritilgan. Shuningdek, pedagoglarning raqamli kompetensiyalarini rivojlantirish boʻyicha fikrlar, raqamli texnologiyalarni joriy etishdagi muammo va istiqbollar bayon etilgan.