(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu tezisda maktabgacha taʼlimda innovatsion texnologiyalar va sunʼiy intellectdan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi va sunʼiy intellect bolalarning individual rivojlanishini aniqlash va qoʻllab-quvvatlashda, tarbiyachilar esa interaktiv vositalar orqali mashgʻulotlar samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinib keng fikr-muloxazalar yuritiladi.