(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada yurtimizda yashayotgan millat va elatlarning urf-odatlari milliy bayramlari, miiliy va maʼnaviy qadriyatlarimizni katta guruh bolalariga yetkazish va shu asosda ularni tarbiyalashning usul va vositalari tahlil qilingan.